CEREMÓNIÁK ÉS SZERTARTÁSOK

Szertartás, Rituálé (Ceremony)

A szertartások, rituálék mindig is fontosak voltak az emberiség életében. Beszélhetünk a férfivá vagy nővé válás rítusáról, a házasságkötés szertartásáról vagy akár egy mélyebb elvonulásról, amit magunkkal töltünk.
Az utóbbi években nagyon sok rituálén, szertartáson vettem rész. Volt köztük izzasztókunyhó, telihold meditáció, vízszertartás vagy épp kakaószertartás. A Dél-Amerikában eltöltött fél év alatt pedig volt lehetőségem megismerkedi, az ottani sámánok (curandero, tabacero) módszereivel (pl: tobaco diéta,...), melyeket szeretnék eljuttatni azoknak, akiknek nem adatik meg a lehetőség, hogy a forráshoz kapcsolódjanak.

8 napos dohány diéta

Tobacco (dohány) diéta

Időpont hamarosan

A diéta célja

Az ilyen típusú sámán diéták célja, hogy tisztítson, gyógyítson és harmonizáljon mind fizikai, szellemi, energetikai és karmikus szinten.
Arra szolgál, hogy megmutassa az embereknek valódi természetüket, valamint a meglátást, a tisztánlátást gátló, akadályozó dolgok, minták, tanult kondíciók megszüntetése.
Egy hatalmas tapasztalás annak felismerésére, hogy mi az az én, más emberek és a környezet tisztelete. Segít abban is, hogy felismerjük, mi az a boldogság, egészség, jószándék és hogy ezeket hogyan tudjuk megélni, behozni az életünkbe.
A diéta hatására növekszik az önbizalom, az intuíció, a fegyelem és a magunkba vetett hit. Segíthet megszabadulni a függőségektől és az önpusztító viselkedésektől

A diéta menete

Az első nap délutánján bevonultok a saját kis szobátokba (8-10 négyzetméteresek a szobák), amihez tartozik WC és zuhanyzó is. Este jön a szobátokba Jeremy és kezdetét veszi a diéta egy szertartással. Miután megittátok a medicinát, egyedül maradtok a szobában. Reggel megérkezik a reggeli, ami csak gyümölcsökből áll (személyesen nektek van készítve, energetikailag és fizikailag is), majd miután ezt elfogyasztottátok jön egy kis beszélgetésre. Dél körül megkapjátok az ebédet, ami szintén gyümölcs. Este pedig újra megérkezik a gyógynövénnyel. Ez a menete a diétának a 8. nap reggeléig (7 este fogyasztotok a medicinából), amikor is az egész lezárásra kerül.

A diéta nyelve

Jeremy beszél angolul, franciául és spanyolul, a diéta ezen nyelvek egyikén zajlik. Amennyiben szükségének érzed akkor fordítás megoldható, de ha egy alapszinten beszélitek bármelyik nyelvet az elegendő (vele úgyis csak 30-40 percet beszéltek egy nap).

Időpont és ár

Az elvonulás november 13-án délután kezdődik és 20-án koradélután ér véget.
Ára 700 Euro (előleg 250 euro)
A diéta specialitása miatt a maximális létszám 6 fő!

Részvételi díj

A diéta ára (eur/fő)

700.- EUR-tól/fő

Fizetési ütemezés:

  • Foglaláskor 250€
  • Érkezéskor a fennmaradó összeg

Lemondási feltételek:

  • Lemondás esetén az előleg kötbérré minősül át, és nem visszatéríthető. 

ONLINE FOGLALÁS

Foglalj le a helyedet időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.